lauantai 25. kesäkuuta 2011

Juhannusmökkeilyä

Meidän juhannus sujui lokoisissa merkeissä Mikkelissä isovanhempien mökillä. Säät eivät olleet parhaat mahdolliset, mutta kyllä silti tuli mukavasti saunottua ja uitua. Ässä oli tietysti reissussa mukana, ja se olikin onnellinen ihmisistä, jatkuvasta vapaudesta, puuhailusta ja omasta rannasta. Kuviakin tuli muutama, antaa niiden puhua puolestaan. (muutama kuvanen lisää albumissa)




Kanotoiminen oli Ässästä mukava harrastus. Käytiinkin lauantaina melomassa siellä sun täällä, ja Ässä kyttäsi ja pyydysteli liplattavia aaltoja. Vierailtiin myös saarella ja vastarannalla, jossa Ässä teki väli-pulahduksia. Ilman Ässää lähdöstä ei olisi tullut mitään, sillä se olisi todennäköisesti vain uinut perään.. :D



Uimista Ässä harrasti innokkaasti koko viikonlopun, ja tulipa se saunomaankin meidän kanssa. Ennen se ei ole malttanut saunassa olla, mutta nyt oli pakko välillä päästä. Liekö yksin vietetyt viikot saaneet sen entistä seurankipeämmäksi.

Myös tälläistä Ässä harrasti paljolti viikonloppuna. Paljon ihania ihmisiä ja ruokaa, kyllähän siinä meni pienen spanielin pää ihan sekaisin. Ässä otti velvollisuudekseen toimia keittiössä mummin pikku apurina, jossa se laupein silmin seurasi ruokien valmistusta ja ehkäpä silloin tällöin salaa koemaistoaki.

Ei kommentteja: